Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alternativa Altafulla es mostra orgullosa de treballar "per protegir i avançar en temes que s’havien enquistat"

L'alcaldessa Montse Castellarnau valora que, en 11 mesos de govern, s'hagin "complert promeses, millorat la gestió municipal i la proximitat amb la gent"

L'alcaldessa i cap de llista d'Alternativa Altafulla, Montse Castellarnau, en una imatge d'arxiu L'alcaldessa i cap de llista d'Alternativa Altafulla, Montse Castellarnau, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 01 abril 2023 19:51

Alternativa Altafulla (AA) ha fet un balanç positiu dels onze mesos de govern que han permès l’actual equip de govern, liderat per AA, "treballar, des de la transparència i l'acord per protegir i avançar en temes que s’havien enquistat, durant la primera etapa del mandat, esdevenint greus problemes pel municipi". Amb la voluntat de protegir la qualitat de vida d’Altafulla, rebutjant i defugint totes les pressions que no tinguessin les persones al centre de l’acció, el partit es mostra satisfet per haver impulsat iniciatives "que preparen el futur d’Altafulla amb garanties".

Aquestes són les promeses fetes al maig entre les quatre formacions que s’han complert: Obrir d’immediat el Casal de la Violeta, millorar la neteja i recollida de la brossa, dignificar els serveis de la Gent Gran i desencallar els projectes a Brises del Mar. L’objectiu principal d’un pla de xoc a la platja no s’ha assolit plenament, però s’han fet tots els esforços per aportar sorra, disposar d’una platja amb serveis i planificar que aquest estiu es pugui gaudir de la millor platja possible. En aquests moments està en marxa, per conveni amb la UPC, l’estudi dels corrents marins que ha de permetre determinar la millor solució per salvar la platja d’Altafulla, que podria ser la construcció d’espigons; el projecte del parc de Voramar, els reservoris de sorra que permeten protegir les zones més vulnerables i les inversions de l’Estat a la platja, "són actuacions resultants de les innombrables converses amb l’assoliment d’acords i consensos", segons indica Alternativa en el seu comunicat.

La Violeta

Un dels projectes que s'han desencallat aquests darrers mesos ha estat el Casal de la Violeta, "que ha tingut un èxit de públic permanent, passant de ser un espai tancat durant 3 anys a esdevenir el referent cultural del Baix Gaià". La dignificació de la gent gran ha passat pel respecte a la gestió de l’Esplai de la Tercera Edat i generar activitats destinades a aquest col·lectiu. A Brises finalment ha arribat la llum i aviat l’aigua que consumeix la resta del poble, millorant també serveis i seguretat. L’equip de govern també ha vetllat per fer complir el contracte de la brossa reordenant contenidors i serveis.

En el balanç, AA comptabilitza més de 20 projectes aprovats i dotats econòmicament "que han canviat la realitat municipal" i, a manca d’un pressupost, el govern ha negociat amb tota l’oposició per a destinar el 80% dels 2,4 milions d’euros de romanent en aquelles mancances que dificultaven el funcionament del consistori i les entitats.

En resum, Alternativa Altafulla, amb l'alcaldessa Montse Castellarnau al capdavant, posa en valor la gestió d'"un municipi cuidat que permet compartir els espais, convertint Altafulla en una vila amable i acollidora, neta i amb major qualitat de vida, reduint la crispació i incrementant el diàleg".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: