Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Convoquen dos dies de vaga a IQOXE per la readmissió del president del comitè d'empresa

El sindicat CCOO crida a l'aturada dels treballadors els dies 12 i 14 d'abril

Un dels treballadors amb un megàfon a la concentració contra l'acomiadament de l'expresident del comitè d'empresa d'Iqoxe Un dels treballadors amb un megàfon a la concentració contra l'acomiadament de l'expresident del comitè d'empresa d'Iqoxe ARNAU MARTÍNEZ / ACN
Societat ACN
Dijous, 30 Març 2023 15:12

El sindicat CCOO d'Indústria convocarà als treballadors d'IQOXE a fer dos dies de vaga a IQOXE per exigir "la readmissió immediata de Fran Pizarro", president del comitè d'empresa fins a l'acomiadament. La decisió l'han pres les persones afiliades a CCOO a l'empresa, en una assemblea. L'aturada serà de 24 hores i es farà els pròxims dies 12 i 14 d'abril. Començarà a les sis del matí i finalitzarà a les sis del matí de l'endemà. Des de CCOO demanen a l'empresa que "cessi la persecució sindical", una "lamentable situació" que van traslladar al president Aragonès i l'alcalde de Tarragona, en la presentació del tramvia. Després de les protestes d'aquest dimecres a la tarda a l'N-340, tampoc es descarta altres "accions informatives".

Des de CCOO Indústria fan una crida al conjunt de la plantilla d'IQOXE a sumar-se a les dues jornades de vaga en suport del qui, fins ara, era el president del comitè d'empresa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: