Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de mig miler de persones van trobar feina l'any passat gràcies al Mas Carandell de Reus

Des del consistori celebren que s'han igualat i superat els valors prepandèmia

Una persona buscant feina a la borsa de treball del Mas Carandell de Reus Una persona buscant feina a la borsa de treball del Mas Carandell de Reus AJUNTAMENT DE REUS
Societat ACN
Divendres, 24 Març 2023 15:04

Prop de mig miler de persones (435) han entrat al mercat laboral durant el 2022 gràcies a la borsa de treball i als programes d'orientació i formació que ofereix el Mas Carandell de Reus. El regidor d'Empresa i Ocupació de Reus, Carles Prats, ha fet una valoració positiva dels resultats i ha assegurat que en molts serveis s'han igualat o superat els valors d'abans de la pandèmia. També ha destacat que el portal d'ocupació del Mas Carandell "s'ha posicionat com una eina de referència per a les empreses del territori que necessiten incorporar personal" i que, durant l'últim any, s'han fet més contractes indefinits i fixos discontinus en detriment dels temporals.

Prats també ha destacat que el Mas Carandell "potencia la inserció laboral de les dones". De fet, de les 211 persones ateses als barris del Carme i de Sol i Vista i la Immaculada, 137 van trobar feina i d’aquestes el 68% eren dones.

En conjunt, i segons dades de l'Ajuntament de Reus, l'atur a la capital del Baix Camp va patir una davallada l'any passat, tot i que es va mantenir per sobre de la mitjana catalana. Es va passar de 6.905 persones aturades el 2021, a 6.130 el 2022. D'aquestes el 60% són dones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: