Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es reprenen els treballs forestals de neteja de franges contra incendis a Tarragona

L'actuació es fa en més de 150.000 m² i es basa en la reducció de la densitat d'arbrat i la retirada de poda

Uns operaris treballen en la neteja de franges contra incendis a Tarragona Uns operaris treballen en la neteja de franges contra incendis a Tarragona AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Societat ACN
Dissabte, 18 Març 2023 00:18

L'Ajuntament de Tarragona ha reprès els treballs forestals de neteja de franges contra incendis en espais susceptibles de la ciutat. L'actuació, que es fa en una àrea de 153.400 m², es concentra als barris de l'Oliva, Sant Pere i Sant Pau, Mas Bonet, les instal·lacions d'aigua EMATSA, la Universitat Rovira i Virgili, Creu Roja i algunes cases aïllades. Els treballs consisteixen a reduir la densitat d'arbrat, desbrossar elements i retirar poda.

El consistori tarragoní fa una crida als propietaris de solars privats per mantenir-los nets per evitar que en cas d'incendis, aquests es propaguin amb més facilitat. També demana col·laboració ciutadana per no cometre actuacions negligents i alertar el 112 en cas de veure columnes de fum o foc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: