Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El conseller Carles Campuzano inaugura les nova seu de Serveis Socials a Vila-seca

Aquest nou espai situat al Centre Històric concentra tots els serveis d’atenció a la ciutadania que fins ara estaven ubicats en diferents equipaments

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, i l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, han descobert la placa inaugural i han visitat les instal·lacions de la nova seu El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, i l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, han descobert la placa inaugural i han visitat les instal·lacions de la nova seu AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Societat ACN
Divendres, 24 Febrer 2023 20:10

El conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano, ha presidit aquest divendres l’acte inaugural de la nova seu de l’àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana de Vila-seca.

Acompanyat de l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i de la corporació municipal de Vila-seca, el conseller ha visitat primer la Casa Consistorial on ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament. Posteriorment s’han desplaçat fins a la nova seu de Drets Socials i Participació Ciutadana, ubicada al carrer Major, 12, on el conseller i l’alcalde han pogut descobrir la placa inaugural i han visitat les instal·lacions.

Aquest nou espai, de 412’81 m2 i amb una inversió final de 791.380 euros, acull ara tots els serveis d’atenció a la ciutadania que fins ara estaven ubicats en diferents dependències i equipaments municipals, com són: Equips bàsics de serveis socials; Servei d’Atenció a les Dones; Servei d’Atenció a Persones Nouvingudes; Oficina Local d’Habitatge; Servei d’Atenció a Empreses i Ocupació; Servei d’Atenció Jurídica per a Dones; Servei d’Assessorament jurídic en temes d’habitatge; i el Servei d’Atenció Integral LGBTIQ+.

L’actuació ha consistit en l’adequació integral d’un local, que es situa únicament en planta baixa. El local disposa de tres façanes i permet l’accés dual pel carrer Major i pel carrer del Patró, un fet que permet distribuir l’espai en tres zones: atenció al públic (recepció, atenció al públic, sala d’espera, serveis per al públic), atenció semi restringida(6 petits despatxos d’atenció personalitzada) i zones internes de treball (4 despatxos de direcció i regidoria, sala de reunions, serveis interns, sala comuna de treball, office, magatzem i arxiu).

Amb aquesta distribució, el nou equipament permet segregar l’afluència de públic externa del personal intern, a la vegada que garanteix la protecció de la privacitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: