Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 12a First Lego League aplegarà 350 alumnes per resoldre un repte energètic

L’esdeveniment se celebrarà aquest dissabte 25 de febrer, al matí, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona

La 12a First Lego League aplegarà gairebé 350 alumnes de 52 centres educatius de la demarcació La 12a First Lego League aplegarà gairebé 350 alumnes de 52 centres educatius de la demarcació URV
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 24 Febrer 2023 17:54

La 12a edició de la First Lego League aplegarà gairebé 350 alumnes de 52 centres educatius de la demarcació de Tarragona. Es tracta d’una competició organitzada per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la URV que fomenta l’aprenentatge d’habilitats i competències STEAM perquè les noves generacions les apliquin per millorar la vida de les persones.

L’esdeveniment tindrà lloc durant el matí d'aquest dissabte 25 de febrer, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona i, promovent els valors de treball en equip i capacitat d’emprenedoria, els participants hauran de resoldre un repte real en matèria d’energia mitjançant la investigació científica i la construcció d’un robot programat per superar les proves que es vagin plantejant.

Categories participants

Els 350 alumnes que competeixin a la First Lego League, ho faran dividits en dues categories; La FIRST LEGO League Challenge i la FIRST LEGO League Explore. En la primera hi jugaran els estudiants d’entre 10 i 16 anys i en la segona, els que tinguin entre 6 i 9 anys.

La competició es podrà seguir en directe mitjançant la plataforma YouTube.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: