Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Down Tarragona inaugura una nova seu a Reus

Aquest nou espai està pensat per donar més i millors serveis als seus associats

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, adreçant unes paraules durant l'acte d'inauguració de la nova seu de Down Tarragona L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, adreçant unes paraules durant l'acte d'inauguració de la nova seu de Down Tarragona DOWN TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 24 Febrer 2023 12:48

L’associació Down Tarragona va inaugurar aquest dimecres una nova seu a la ciutat de Reus amb un acte que va comptar amb la presència del seu president, Xavier Sanmiguel, el delegat del Govern a Taragona, Àngel Xifré, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la presidenta de Down Catalunya, Glòria Canals.

El nou espai està situat al carrer Manel Huguet, 1, baixos, i en paraules del seu president, “ens permetrà créixer tant pel que fa a persones ateses com amb nombre de famílies que apostin per un projecte de vida el més normalitzat possible en tots els àmbits de la vida i així, aconseguir ser ciutadanes de ple dret”. El local disposa de 169 m² i compta amb quatre sales de treball; una sala de reunions, una sala polivalent una sala de formació i un taller-cuina. També té una zona de treball per l’equip tècnic, una zona d’espera i dos lavabos amb rentamans, un dels quals adaptat.

Des de l’associació Down Tarragona es considera que aquest nou espai “suposa un salt qualitatiu que permetrà millorar la qualitat dels serveis, augmentar les ràtios de participants per poder atendre a més persones de la província de Tarragona, les seves famílies i iniciar nous projectes encaminats a fer realitat els somnis de vida de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals”.

Entitats col·laboradores

La inauguració d’aquesta nova seu ha estat possible gràcies a la cessió del local per part de la Fundació ST3 i el suport del departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, la Fundació La Caixa, els ajuntaments de Reus i la Pobla de Mafumet, l’empresa Cargill SLU, PortAventura, Fundació Reddis i ANAV (Associació Nuclear Ascó Vandellós).

A banda de totes aquestes entitats, ha estat clau l’empenta de les famílies, el voluntariat i l’equip tècnic de Down Tarragona. Xavier Sanmiguel ha volgut agrair la feina duta a terme per tots ells: “Gràcies a totes les persones amb discapacitat intel·lectual que feu possible dia a dia amb la vostra espontaneïtat, afecte, tendresa, paciència i poder de superació que la convivència sigui una realitat. És un dret que teniu i amb suport o feu una realitat. Moltes gràcies per tot el que ens doneu. Amb vosaltres el món és un lloc millor!”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: