Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona gasta uns 200.000 euros pels robatoris de cablejat elèctric des de setembre passat

La Guàrdia Urbana investiga divuit robatoris que han sostret més de 5.000 metres de cablejat

Un dels punts afectats pel robatori de cablejat elèctric a Tarragona Un dels punts afectats pel robatori de cablejat elèctric a Tarragona AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Societat ACN
Dimarts, 24 Gener 2023 17:08

L'Ajuntament de Tarragona ha hagut de destinar gairebé 200.000 euros a sufragar les despeses que han suposat els divuit robatoris de cablejat elèctric que hi ha hagut a Tarragona des del mes de setembre passat. Pel que fa als robatoris en l'enllumenat públic, estan valorats en més de 65.000 euros. El darrer cas ha estat aquest cap de setmana, quan uns individus van sostreure cablejat de la passera per sobre de l’A-7 del carril bici educatiu. És la segona vegada que roben aquest cablejat, el qual ja van sostreure el 16 de gener. La Guàrdia Urbana està treballant amb la investigació d'aquests delictes que s'acostumen a cometre de nit i en zones allunyades d'habitatges, i que ja han robat 5.779 metres de cablejat.

Un altre dels punts de la ciutat que també ha patit robatoris de cablejat elèctric ha estat el camp de futbol de Bonavista i l'estadi d'atletisme de l'Anella Mediterrània. El passat mes de novembre van robar components elèctrics que van suposar una despesa extraordinària de més de 128.000 euros. També a finals de l’any passat la ciutat va patir un nou acte vandàlic amb el robatori de cablejat elèctric al vial d'accés al camp del Nàstic i al voltant de l'estació d'inspecció de vehicles de la ITV, al Camí de la Budellera. En aquest punt es va detectar que s’havien sostret nous trams de cables soterrats entre diferents punts de la instal·lació elèctrica de la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: