Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Suspesa la declaració de la cúpula directiva d'IQOXE prevista inicialment per divendres i dilluns vinents

Els tres investigats demanen que se suspengui la compareixença després de demanar-la

Instal·lacions de la zona de derivats d'òxid d'etilè d'IQOXE renovades Instal·lacions de la zona de derivats d'òxid d'etilè d'IQOXE renovades MAR ROVIRA / ARXIU / ACN
Societat ACN
Dilluns, 16 Gener 2023 14:16

Suspesa la declaració de la cúpula directiva d'IQOXE davant la magistrada del jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona, prevista inicialment per a aquest divendres i dilluns vinent. Segons fonts del TSJC consultades per l'ACN, José Luis Morlanes i Juan Manuel Rodríguez, accionista i director de la companyia; i Gerard Adrio, cap del Departament de Serveis Generals, de Seguretat, Medi ambient, Prevenció de Riscos Laborals i Qualitat l'any 2020, han demanat la suspensió de la seva compareixença després que ells mateixos la sol·licitessin, tal com va avançar aquest diumenge el Diari de Tarragona.

La jutgessa encara no ha fixat una nova data per la seva declaració. Dissabte es van complir tres anys de l'explosió que va causar tres víctimes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: