Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona licita la instal·lació de 28 càmeres de videovigilància a la Part Alta

El contracte, que inclou la gestió en xarxa amb la Guàrdia Urbana, surt per 150.000 euros

Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona, a la Part Alta Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona, a la Part Alta AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Societat ACN
Dimarts, 10 Gener 2023 16:08

L'Ajuntament de Tarragona ha licitat la instal·lació de 28 càmeres de videovigilància a la Part Alta. La publicació concreta els punts in s'ubicaran i l'abast que tindran. El contracte, dividit en dos lots i amb un preu de sortida d'uns 150.000 euros, preveu el subministrament del servei, la configuració i implantació de tots els sistemes necessaris per al seu funcionament com la gravació, la gestió i l'analítica de la videovigilància en xarxa amb la Guàrdia Urbana. Un cop en marxa, també inclou el manteniment dels equips, així com l'adequació permanent a la normativa vigent en cada moment. El contracte té una durada de tres anys i quatre mesos. La presentació d'ofertes finalitza el pròxim 27 de gener.

La regidora de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Cristina Guzmán, ha explicat que la licitació dona resposta a les "reivindicacions dels veïns de la Part Alta i millorar així la seva sensació de seguretat". Creu que l'efecte dissuasiu dels dispositius permetrà per una banda reduir els fets delictius i actes vandàlics al nostre patrimoni històric i alhora facilitar la investigació per determinar-ne l'autoria.

Segons ha precisat Guzmán, el contracte busca obtenir una solució complerta mitjançant tant el subministrament, com la implantació i manteniment, "que ha de permetre el desplegament barri per barri, a tota la ciutat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: