Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 1500 infants i joves gaudeixen del Parc Nadalenc i de l'Espai Juvenil de Roda de Berà

Es va celebrar al Pavelló Municipal durant les vacances de Nadal

Imatge del Parc Nadalenc de Roda de Berà Imatge del Parc Nadalenc de Roda de Berà AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 10 Gener 2023 07:13

Després de dos anys de pandèmia, les regidories d’Infància i de Joventut van poder tornar a engegar la reeixida oferta d’esbarjo que ofereix l’Ajuntament per als infants i els joves de Roda de Berà durant les vacances nadalenques. Un total de 1539 infants, acompanyats per les seves famílies, i joves es van donar cita al Pavelló Municipal.

El Parc Nadalenc, en la seva 26a edició, va obrir del 27 al 30 de desembre, i del 2 al 4 de gener, de quatre a vuit de la tarda, adreçat a nenes i a nens fins als 12 anys. Un total de 1271 infants van gaudir totes les tardes amb pintacares, jocs d’esports, tir amb arc, inflables, ludoteca i manualitats. L’últim dia, a més a més, es va celebrar una festa infantil amb l’animació d’en Marc Oriol, i berenar per a tothom.

Pel que fa als joves, la 20a edició de l’Espai Juvenil estava dedicada a elles i a ells. 268 joves majors de 12 anys van gaudir de l’oferta d’activitats, amb esports, tenis taula, videojocs o inflables, que va posar en marxa el PIJ les nits del 27 al 30 de desembre i del 2 i 3 de gener.

Jornada solidària

Un any més, el primer dia del Parc Nadalenc i de l’Espai Juvenil es va convertir en una jornada solidària. Tots els infants i joves que el 27 de desembre van portar algun tipus de material escolar van poder accedir de manera gratuïta al pavelló.

Aquest material serà distribuït entre els nens i nenes de les famílies vulnerables de Roda de Berà, usuàries de Serveis Socials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: