Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Parc de Nadal de Reus rep prop de 15.000 persones i recupera l'afluència de visitants prepandèmia

L'organització redueix el soroll a les instal·lacions per fomentar l'atenció a la diversitat en 'l’Hora Tranquil·la'

Infants i monitors participant en l'edició 42a edició del Parc de Nadal de Reus Infants i monitors participant en l'edició 42a edició del Parc de Nadal de Reus AJUNTAMENT DE REUS
Societat ACN
Dilluns, 09 Gener 2023 20:19

La 42a edició del Parc de Nadal de Reus ha rebut aquest any gairebé 15.000 persones. L’afluència de visitants ha estat similar a la de 2019, després de dos anys d’aturada per la pandèmia. Més de 60 entitats, empreses i organismes han fet possible les activitats de lleure d'aquest esdeveniment, que ha comptat amb nous horaris. En concret, el parc va tancar el 31 de desembre i va obrir el primer dia de l'any, un "canvi positiu", segons apunten des de l'Ajuntament.

A més, per fomentar l’atenció a la diversitat, també es va reservar 'l’Hora Tranquil·la' durant dos dels quatre dies d'activitats. Així, es va reduir el soroll a les instal·lacions de FiraReus perquè els assistents amb TEA i hipersensibilitat auditiva poguessin gaudir de l'espai.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: