Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Creixell recull més de 200 joguines per a infants en risc d'exclusió social

La 4a campanya solidària de recollida de joguines “Donem Joc” va fer entrega de les joguines a una quarantena de nens i nenes

Foto de grup amb la regidora de Benestar Social e Creixell, Chelo Picón, tècniques de l'àrea i membres de Càritas, amb les joguines recollides Foto de grup amb la regidora de Benestar Social e Creixell, Chelo Picón, tècniques de l'àrea i membres de Càritas, amb les joguines recollides AJUNTAMENT DE CREIXELL
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 07 Gener 2023 14:06

La 4a edició de la campanya solidària de recollida de joguines “Donem Joc”, impulsada per la Regidoria de Benestar Social, Gent Gran, Salut i Igualtat de l'Ajuntament de Creixell, ha aconseguit recollir més de 200 joguines per a infants en risc d'exclusió social. Les joguines van ser entregades a una quarantena de nens i nenes en un acte celebrat el passat dijous 5 de gener a Cal Cabaler, la Casa de Cultura de Creixell. L'acte va comptar amb la participació de la regidora de Benestar Social, Chelo Picón, tècnics de l'àrea i membres de Càritas.

L'objectiu d'aquesta campanya solidària és donar una segona vida a les joguines que s'han quedat petites en mans dels infants que més ho necessiten. La campanya consisteix en la recollida de joguines seminoves, que estiguin en bon estat i que no tinguin contingut bèl·lic ni sexista ni violentes. Les joguines van adreçades a nens i nenes de famílies vulnerables de Creixell, que són seleccionades prèviament per la seva situació per part de membres de Càritas Tarragona a Creixell i per la mateixa regidoria.

La regidora de Benestar Social, Chelo Picón, s'ha mostrat molt satisfeta per l'èxit que ha tingut la campanya i ha agraït a totes les persones que hi han col·laborat fent entrega de joguines. També ha posat en valor que “moltes joguines han estat entregades precisament per una persona que havia sigut usuària del programa i que ara li ha canviat la situació”.

Les joguines que han sobrat es lliuraran a l'associació “Infancias Robadas”, amb seu al Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: