Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà donarà la benvinguda al 2023 amb una travessa i una capbussada al mar

La Sant Silvestre Sprint i el Primer Bany de l’Any tindran lloc aquest diumenge 1 de gener, a partir de les 11h, a la platja Punta d’en Guineu

Imatge d'arxiu del Bany de Sant Silvestre, l'1 de gener del 2022 Imatge d'arxiu del Bany de Sant Silvestre, l'1 de gener del 2022 AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 31 Desembre 2022 10:37

Després de l’èxit de participació en la primera edició, l’Ajuntament de Roda de Berà -amb la col·laboració de Fun Sports- torna a organitzar la Sant Silvestre Sprint i el Primer Bany de l’Any, esdeveniments que tindran lloc aquest diumenge 1 de gener, a partir de les 11 h, a la platja Punta d’en Guineu de Roda de Berà.

Els més atrevits i atrevides tenen la possibilitat de participar en la Sant Silvestre Sprint, una travessa de 200 metres nedant. L’any passat la cursa va comptar amb gairebé 40 nedadors i nedadores. Les persones que hi vulguin participar cal que facin la inscripció prèvia al web athleticevents.net.

Sant Silvestre Sprint 2022

A les 10:45 h, tindrà lloc el Primer Bany de l’Any. La participació és oberta a tots els valents i valentes, de qualsevol edat, que vulguin desafiar el fred i capbussar-se a la petita cala. Per reconfortar, els i les banyistes rebran un got de brou calent quan surtin de l’aigua. Les 200 primeres persones inscrites a la cursa rebran de regal una tovallola.

La inscripció a la travessa té un preu de 40 euros, i al Primer Bany, de dos euros. Tot el recaptat es destinarà al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: