Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El metro de Castellvell a Reus, la innocentada del dia al Baix Camp

L'Ajuntament de Castellvell del Camp ha anunciat que s'havia trobat un document del 1938 on s'hi podia llegir la voluntat de construir un metro

El "suposat" document en mal estat de conservació on s'hi podia llegir la voluntat de construir un futur metro per comunicar Castellvell i Reus El "suposat" document en mal estat de conservació on s'hi podia llegir la voluntat de construir un futur metro per comunicar Castellvell i Reus CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Desembre 2022 17:36

InfoCamp s'ha fet ressò aquest dimecres 28 de desembre de la innocentada de l'Ajuntament de Castellvell del Camp, que anunciava la voluntat de construir una línia de metro entre Reus i Castellvell, basada en un projecte de l'any 1938.

La història imaginària començava fa aproximadament mig any, quan al soterrani de l'Ajuntament s'hi va trobar un document en mal estat de conservació "que ens va deixar en shock", en ell s'hi podia llegir la voluntat de construir un futur metro per comunicar de forma eficient el poble de Castellvell i Reus. Per la documentació trobada es preveia una estació on ara hi ha el pàrking de la Plaça Llibertat (l’anomenada “Reus – Quarters”) que comunicaria amb l’Estació del Nord, una intermèdia de “Mas de Cabalet” i la de “Castellvell – Refugi”.

Finalment, s'anunciava que pròximament, gràcies al suport de la Diputació de Tarragona, es reemprendria el projecte que comunicarà ambdós municipis i que tindria una possible estació intermèdia a El Pinar, "sent així una gran solució per descongestionar la carretera de Reus a Castellvell".

Podeu recuperar la innocentada publicada a InfoCamp en aquest enllaç.

La Festa de la Banya

D'altra banda, i com cada any, Castellvell del Camp ha celebrat la tradicional Festa de la Banya, en què s'ha tancat l'entrada al poble per fer pagar la banya "als de Reus i als de tot arreu". Com és tradició s'ha gaudit d'un esmorzar amb l'oli nou a la plaça Jacint Verdaguer.

Festa de la Banya 2022

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: