Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Milloren l'accessibilitat a la Llar Residència Ginac I i a l'habitatge amb suport de Mas Miquel de Valls

L'actuació finançada amb el suport de "la Caixa" té com a finalitat la supressió de barreres en les dues instal·lacions de la Fundació Ginac

Imatge de la Llar Residència Ginac, a Valls Imatge de la Llar Residència Ginac, a Valls FUNDACIÓ GINAC
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Desembre 2022 08:53

CaixaBank donarà suport a la Fundació Ginac de Valls, col·laborant en la millora de l'accessibilitat dels habitatges que gestiona. L'actuació finançada amb el suport de "la Caixa" té com a finalitat la supressió de barreres en dues instal·lacions de la Fundació, en concret, a la Llar Residència Ginac I i a l'habitatge amb suport de Mas Miquel.

Aquestes actuacions suposaran la substitució i actualització dels respectius banys fent-los totalment accessibles, substituint els actuals espais amb banyeres per un altre espai amb plats de dutxa, noves mampares de fenòlic i diferents accessoris que garantiran la supressió de barreres per les persones usuàries que hi conviuen.

Fundació "la Caixa", a través de CaixaBank, farà possible la realització d'aquestes millores, mitjançant una subvenció de 10.000 €, dels 14.262 del total del projecte.

Fundació la Caixa i Fundació Ginac

Signatura del conveni per part d'Eduard Gené Baquero, director d'institucions de CaixaBank a Tarragona, i José Carlos Eiriz, director general de la Fundació Ginac (Foto: Fundació Ginac)

Actualment la Fundació Ginac dona suport a Valls i Alcover a 687 persones amb discapacitat i trastorn mental de la comarca, a través de diversos serveis com centres ocupacionals, centre especial de treball i serveis formatius, d'inserció laboral i residencials, entre d'altres.

El servei de llars-residència i suport a la llar, dóna suport a 73 persones, amb llars-residència per a 24 persones, un pis d'integració laboral per a 10 persones, servei de suport a la pròpia llar a 40 persones i el servei "Bon dia" per a 7 persones grans que viuen soles.

La Fundació Privada Ginac

La Fundació Ginac és una entitat de Valls que té com a missió la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, dins d'un marc organitzatiu de sostenibilitat, normalitat i eficiència, per aconseguir la seva felicitat i la de les seves famílies. L'objectiu és millorar l' autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint-les els suports que cadascuna necessita, per tal que disposin de les mateixes oportunitats que la resta de la ciutadania.

L'Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran de l'Estat espanyol amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació "la Caixa" en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L'any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s'ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: