Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Llar d'infants municipal El Cirerer renova l'equipament del pati

Amb aquesta renovació, es pretén crear un entorn més proper a la natura i potenciar el valor educatiu dels espais a l'aire lliure

El material del pati de la Llar d’infants municipal El Cirerer s'ha renovat amb nous elements El material del pati de la Llar d’infants municipal El Cirerer s'ha renovat amb nous elements ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 26 Desembre 2022 23:39

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Torredembarra informa que el material del pati de la Llar d’infants municipal El Cirerer s'ha renovat amb nou equipament, concretament 5 elements: una cabana túnel, una taula de manipulació, un túnel de bambú i dos més anomenats Blauet i Pinsà que són jocs formats per plataformes, escales i rampes.

Les qualitats específiques són les formes abstractes, les mesures ergonòmiques i la perdurabilitat. Tot el material està fet amb fusta reciclable, cantonades arrodonides i vernís ecològic, amb certificació europea. Amb aquesta renovació, es pretén crear un entorn més proper a la natura i potenciar el valor educatiu dels espais a l'aire lliure. Aquesta renovació ha suposat una inversió d'11.275,87 €.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: