Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una guanyadora d'un cinquè premi a Sant Pere i Sant Pau: "Vam comprar l'últim dècim fa dos dies"

L'administració 19 ven les 120 sèries de la rifa de Nadal, de les quals 80 van anar a parar a Cal Rullo de l'Hospitalet de l'Infant i 30 a una pastisseria de Bonavista

Tres dones subjectant el dècim d'un dels cinquens premis de la rifa de Nadal davant l'administració número 19 de Tarragona Tres dones subjectant el dècim d'un dels cinquens premis de la rifa de Nadal davant l'administració número 19 de Tarragona NEUS BERTOLA - MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Dijous, 22 Desembre 2022 15:20

Alegria, nervis i sorpresa al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. L'administració número 19 ha repartit 7,2 milions d'euros, part d'un dels cinquens premis, el 38454, de la rifa de Nadal. En concret, ha venut 120 sèries, de les quals 80 han anat a parar a l'establiment Cal Rullo de l'Hospitalet de l'Infant, 30 més al forn Peña de Bonavista i els deu restants, cinc per finestreta i la resta en un altre establiment del mercat de la capital tarragonina. Els empleats de l'administració, que ja han repartit sort amb altres premis, han brindat amb cava i han assegurat que no s'esperaven donar-lo. Fins a l'establiment, s'han acostat quatre amigues que van comprar l'últim dècim fa dos dies: "Estem molt contentes, mai ens havia tocat res".

treballadors administració Sant Pere i Sant Pau

Els treballadors de l'administració 19 subjectant el cartell del número i celebrant que han venut un dels cinquens premis de la rifa de Nadal (ACN)

Cares de felicitat i somriures per celebrar que han venut un dels cinquens premis de la rifa de Nadal. Tot i que han estat poques les persones que s'han acostat fins al local del barri de Sant Pere i Sant Pau, els responsables i treballadors d'aquesta administració de loteria han brindat amb copes de cava perquè han repartit més de set milions d'euros. "Ha estat una sorpresa molt gran, hem donat molta felicitat a molta gent, tot és un enrenou, sentim molts nervis i molta il·lusió", ha afirmat la Carme Viladrich, que fa quatre anys que hi treballa.

Fa més de dues dècades que l'establiment està obert i ja havien repartit altres premis, com ara algun tercer, quart, cinquè i un segon, segons ha explicat l'empleada. Tot i això, encara no han venut la grossa de Nadal. "Estem molt contents perquè un cinquè premi és molt important per a nosaltres i per a la gent del barri, és un barri de gent treballadora i és important que estiguin contents i feliços", ha remarcat Viladrich.

La Marta Gutiérrez, la Carmen Castro, la Sònia González i la Mònica Cobo, quatre amigues del mateix veïnat que esmorzen sempre juntes, vam decidir comprar un únic dècim per un "rampell" d'una d'elles, fa tots just dos dies. Les tres primeres premiades s'han reunit davant de l'oficina de la loteria per celebrar la seva sort i han mostrat emocionades el número.

De fet, es van quedar l'última butlleta de la sèrie i després de guanyar-la no es creuen que els hagi tocat. "Estem contentíssimes, ens han tocat 6.000 euros a repartir entre les quatre, el primer que farem és un sopar d'amigues, no ens dona per a un viatge", han dit. Afirmen que mai els havia tocat la loteria i que és la primera vegada que juguen juntes. "Aquesta administració sempre dona premis, porta sort", han opinat.

"Fa 30 anys que jugo al mateix número"

L'alegria i la il·lusió també s'han escampat pel barri del Bonavista i, en concret, entre els clients del forn de pa Peña, molts d’ells paradistes del mercat dels diumenges. La seva propietària, Carmina Peña, no ha parat de rebre trucades d'ençà que han conegut que eren els afortunats. Fa 30 anys que juga al mateix número i encara no es creu que hagi repartit el guardó. "Estava preparant xurros per uns nens quan la meva jove s'ha posat a cridar i a plorar, estic molt contenta perquè tots som treballadors, no són molts diners, però 6.000 euros alegren les festes", ha expressat. Ella només té un dècim i el seu fill un altre. Amb tot, els repartirà a parts igual amb la seva filla que no n'havia comprat cap i també destinarà els diners al bateig del seu net.

La Beatriz Gómez, una veïna de "tota la vida" del veïnat també s'ha aplegat a la fleca per celebrar que va comprar dècims. La dona ha explicat que ja tenia altres números, però que una amiga de Madrid li va demanar que en compres un per a ella. Davant de la possibilitat que li toqués, va decidir comprar-ne un altre per si de cas, conjuntament amb una altra veïna que l'acompanyava. "M'ha trucat la meva amiga de Madrid saltant d'alegria i dient-me que s'agafava un AVE! Mai m'havia tocat res, no és que siguin massa diners, però et dona tanta alegria que t'hagi tocat i que estigui tan repartit", ha afegit.

Gómez ha dit que una petita part dels diners se'ls gastarà aquest Nadal i que els compartirà amb familiars i amics. La resta els ingressarà al compte d'estalvis per destinar-los als estudis dels seus fills adolescents. "Les carreres són cares, si no els guardes te'ls gastes i prefereixo invertir-los en el seu futur", ha tancat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: