Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recapte de sucs pels berenars dels infants de la Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella de Reus

El Recapte consisteix en recollir sucs (no de taronja i no amb llet) de format gran i crema de cacau per untar els entrepans

El Recapte consisteix en recollir sucs (no de taronja i no amb llet) de format gran i crema de cacau per untar els entrepans El Recapte consisteix en recollir sucs (no de taronja i no amb llet) de format gran i crema de cacau per untar els entrepans CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Desembre 2022 15:24

La Vocalia de Justícia Social de la Confraria dels Sants Just i Pastor de Reus segueix un any més amb la seva vessant solidària. El mes de novembre passat va recollir entre els seus confrares i simpatitzants prop de 180 quilos de roba usada, i que ha lliurat a Càritas Reus.

Per aquest mes de desembre, la confraria ha reeditat el Recapte de Sucs pels berenars dels nens i nenes de la Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella de la ciutat, que l’any passat va recollir 157 litres i una recaptació de prop de 500 €. Una fita que enguany es vol superar.

El Recapte consisteix en recollir sucs (NO de taronja i NO amb llet) de format gran, i a la vegada crema de cacau per untar els entrepans dels infants acollits a la Fundació Mn. Frederic Bara.

Punts de recollida

Hi hauran punts de recollida gràcies a la col·laboració de la Unió de Botiguers de Reus: Casa Borrull (rv. de Martí Folguera); Colmado Giner (c/ Salvador Espriu); Bar Toribio (pl. de ll'Abat Oliva); Can Ciurana (Mercat Central); Cafeteria Rosca (pl. de la Llibertat); L’Antídot (pl. del Mercadal); i Isabel Besora kids (Av. Sant Jordi).

Tanmateix es pot trucar al WhatsApp 691 322 964 per a la recollida a domicili gratuïta; o també es poden fer donatius al compte corrent: ES16 3058 4001 6927 2050 0744, o BIZUM al 691 322 964.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: