Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona se suma a la campanya solidària "Gran recapte d'aliments"

PortSolidari fa una crida a fer donatius d’aliments bàsics com llet, oli i conserves de peix i verdures

PortSolidari fa una crida a fer donatius d’aliments bàsics com llet, oli i conserves de peix i verdures PortSolidari fa una crida a fer donatius d’aliments bàsics com llet, oli i conserves de peix i verdures CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 25 Novembre 2022 07:55

Port Tarragona, de la mà del grup de treballadors i treballadores de Port Solidari se suma a la campanya solidària ‘Gran Recapte d’Aliments’ que aquest any 2022 celebra la seva 14a edició, els dies 25 i 26 de novembre.

PortSolidari ha col·locat diversos contenidors al vestíbul de la seu administrativa del Port Tarragona, edifici situat al passeig de l’Escullera, i a l’edifici de la Policia Portuària, situat al Moll Comercial, 154, perquè la plantilla de l’organisme portuari tarragoní i tota aquella persona que ho desitgi pugui fer la seva aportació a la campanya d’enguany. En aquest cas, l’equip organitzador de PortSolidari ha volgut deixar un marge més ampli i, aquests contenidors estan habilitats des del dimarts 15 de novembre fins al diumenge 27 de novembre.

Per una altra banda, el Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona es convertirà en magatzem logístic per agrupar i transportar els aliments recollits per la campanya d’arreu del territori. El magatzem s'habilita gràcies a l’acord entre el Port de Tarragona i els organitzadors de la campanya del Gran Recapte amb l’objectiu de millorar la coordinació, emmagatzematge i transport dels aliments recollits per totes les iniciatives de la demarcació de Tarragona.

Crida a participar

PortSolidari vol sensibilitzar a la plantilla del Port Tarragona sobre la realitat de la pobresa alimentària al nostre entorn i fa una crida a participar en la donació d’aliments. Aquest any emfasitzant en productes bàsics com llet, oli i conserves de verdura i peix.

El Gran Recapte és una campanya clau per als Bancs dels Aliments i s’ha consolidat com una de les grans fites solidàries de Catalunya, guanyant-se l’estima i el suport de tota la ciutadania. Segons les dades publicades per l’organització de ‘Gran Recapte d’Aliments’ els gairebé 5 milions d’aliments que s’aconsegueixen en cada edició permeten proveir a les entitats d’aliments per un període aproximat de 3 mesos.

El divendres i dissabte, 25 i 26 de novembre respectivament, l’organització de la campanya farà una recollida física d’aliments a diferents supermercats i mercats de tot Catalunya.

Per a més informació de la campanya ‘Gran Recapte d’Aliments’, consulteu aquest enllaç

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: