Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls commemora el 25N amb activitats divulgatives i llaços liles

Aquest divendres a les 11h, a la plaça del Blat, es llegirà el manifest i, fins el 2 de desembre, s'organitzen diverses activitats divulgatives

Imatge del taller "Violència a les dones grans", una de les activitatsr realitzades amb motiu del 25N Imatge del taller "Violència a les dones grans", una de les activitatsr realitzades amb motiu del 25N AJUNTAMENT DE VALLS
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 24 Novembre 2022 21:44

L'Ajuntament de Valls promou la celebració del 25N, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, amb diverses activitats divulgatives fins el 2 de desembre. La lectura del manifest institucional tindrà lloc el proper divendres 25 de novembre, a les 11h, a la plaça del Blat. A més, la regidoria d'Igualtat ha distribuït a tots els centres educatius de la ciutat i als edificis municipals i altres equipaments públics uns llaços grans de color lila per tal que estiguin penjats en llocs visibles de les seves façanes durant una setmana, com ja es va fer el passat 8 de març amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

La regidoria d'Igualtat impulsa la commemoració del 25N conjuntament amb entitats de la ciutat i amb el suport del Consell de Dones de Valls per sumar-se a la reivindicació internacional per una societat lliure de violències masclistes. Enguany, el manifest del 25N recorda que les institucions han d'adquirir un compromís amb la garantia de tots els drets que es veuen vulnerats amb les violències sexuals: des del dret a la seguretat al de la integritat física i psicològica, passant pel dret a la salut, el de l'educació o el de participació social i política.

Lectura del manifest

Aquest divendres 25 de novembre, a les 11h a la plaça del Blat, agafarà el protagonisme el testimoniatge de Rafika Amarouche i de l'alumnat de secundària dels centres educatius de la ciutat, que seran els encarregats de la lectura del manifest institucional.

El programa del 25 de Novembre finalitzarà el divendres 2 de desembre a les 18h, a la sala d'actes del Centre Cívic Carles Cardó. S'hi farà la sessió de conta contes 'Yimulimuli i altres contes que teixeixen camins possibles', amb la conta contes Sílvia Palazón.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: