Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fernando Romay: "Si ets diferent, et converteixes en absolutament necessari"

L’exjugador de bàsquet participa a Tarragona en la campanya “Aprendre de l’experiència” impulsada per la Cámara de Comercio i el diari sènior 65YMÁS

L’exjugador de bàsquet va participar a la Cambra de Tarragona en la campanya "Aprendre de l’experiència" L’exjugador de bàsquet va participar a la Cambra de Tarragona en la campanya "Aprendre de l’experiència" CAMBRA DE TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 24 Novembre 2022 07:35

La campanya “Aprendre de l’experiència” organitzada per la Camara de Comercio Española va fer parada, aquest dimarts 22 de novembre, a la ciutat de Tarragona. L’acte, que va tenir lloc a la Cambra de Comerç de Tarragona, va comptar amb la presència destacada de l’exjugador de bàsquet professional, Fernando Romay.

L'acte, que va ser retransmès en streaming i va registrar 150 participants de l’Institut Vidal i Barraquer, va començar amb la benvinguda de presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé. Roigé va subratllar que “és una iniciativa útil, necessària i productiva mitjançant la qual les diverses generacions comparteixen i aprenen sense apriorismes”.

Romay va ser un dels ponents de renom d’una de les taules de debat en què s’ha reflexionat sobre les organitzacions generacionals, les quals s’alimenten del coneixement dels seus membres i es transmeten valors com esforç, treball en equip, adaptabilitat i creativitat. L’exjugador va destacar que “si ets diferent, et converteixes en absolutament necessari”, ja que “algú diferent té el risc de ser genial”. L’esportista creu que “més enllà de la capacitat de lideratge i els egos hi ha una cosa més important; el treball en equip i els seus objectius”.

Fernando Romay no ha estat sol durant les ponències, ja que l’han acompanyat Beatriz Torrija, periodista del diari sènior 65YMÁS, Lucia Daniela Sempolis, cambrera i participant del programa PICE i Montse Miralles, directora de recursos humans de la Xarxa de Santa Tecla.

Miralles va destacar principalment la “necessitat d’elaborar equips transversals i diversos” per aconseguir millors resultats en equip. Creu que “un líder ha d’apostar sobretot pel treball en equip”.

Altres participacions destacades

A banda de Fernando Romay, la campanya a Tarragona també ha comptat amb la participació d’Ana Bedia, directora de 65YMÁS i el tinent alcalde, portaveu i conseller d’Educació, Treball, Desenvolupament Econòmic i Memòria Històrica de l'Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño.

Bedia va destacar que “hem d’agrair l’esforç que han fet els sèniors i aprofitar-lo”, ja que “les victòries d’avui son fruit de tot el treball que ens precedeix”. Per la seva banda, Castaño va tancar l’esdeveniment dient que “les trobades intergeneracionals són molt útils per transmetre valors”. No va deixar escapar l’oportunitat d’agrair a Fernando Romay “haver transmès no només la seva experiència, sinó també la seva saviesa”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: