Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inaugurades a Tarragona les jornades "No esperis un no rotund: només el sí és sí"

El divendres 25N, Dia Internacional per l’erradicació de la violència contra les dones, es llegirà un manifest a les 13 h a la porta de l’Ajuntament

Imatge de la inauguració de les jornades “No esperis un no rotund: només el sí és sí”, al Palau de Congressos de Tarragona Imatge de la inauguració de les jornades “No esperis un no rotund: només el sí és sí”, al Palau de Congressos de Tarragona AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 24 Novembre 2022 00:53

Aquest matí ha tingut lloc la inauguració de les jornades “No esperis un no rotund: només el sí és sí” a càrrec d’Eva Ferran, directora territorial d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya; Joan Sabaté, subdelegat del Govern a Tarragona; i la consellera de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona, Cinta Pastó.

Les jornades es desenvolupen els dies 23 i 24 de novembre al Palau de Congressos i se centren en les novetats al voltant de l’assejament sexual en diferents àmbits que contempla la nova Llei de garantia integral de llibertat sexual. L’esdeveniment forma part de la programació global que impulsa la Conselleria de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament amb motiu del 25N, Dia Internacional per l’erradicació de la violència contra les dones.

Pel que fa al programa de les jornades, avui 23 de novembre està dedicat a les novetats més destacades de la Llei orgànica 10/2022, de 6 de setembre, de garantia integral de llibertat sexual al voltant de l’assetjament sexual i per raó de sexe a empreses, PIMES i entitats. Demà dijous 24 les jornades comptaran amb la presència de cinc dones que parlaran en primera persona sobre l’assetjament de carrer, que és un dels nous aspectes que recull la Llei.

25N, Dia Internacional per l’erradicació de la violència contra les dones

Dins dels actes programats per la Conselleria de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament, destaca la lectura del manifest, que es farà el proper 25 de novembre, a les 13 h, a les escales d’entrada de l’Ajuntament de Tarragona per reivindicar un món lliure de violències masclistes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: