Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 26a Festa de les Ovelles Esgarriades de l'Espluga batrà el seu rècord de participació

Prop de 500 persones es retrobaran, el dissabte 26 de novembre al pavelló del Casal, en el sopar i en l'acte de l'elecció del nou pastor o pastora pel 2023

Imatge d'arxiu del sopar de celebració de la 25a edició de les Ovelles Esgarriades Imatge d'arxiu del sopar de celebració de la 25a edició de les Ovelles Esgarriades OVELLES ESGARRIADES
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Novembre 2022 21:37

L'Espluga de Francolí viurà la 26a edició de les Ovelles Esgarriades el pròxim 26 de novembre al pavelló del Casal, una edició que se celebra després de dos anys sense poder-se dur a terme. Prop de 500 persones es retrobaran en el sopar i en l'acte de l'elecció del nou pastor o pastora pel 2023, sent l'any amb més inscrits de la història d'aquest esdeveniment.

Enguany aquesta edició està sota l'organització del ramat del pastor Marc Roca i de la seva colla. Aquesta trobada és el sopar anual que congrega els joves espluguins agrupats en colles i col·lectius amb l'objectiu de retrobar-se encara que visquin, estudiïn o treballin fora.

El pavelló, decorat per l'ocasió seguint una temàtica concreta, obrirà les seves portes a les 20.00 h quan s'oferirà un còctel de benvinguda per als primers assistents. A les 21.30 h començarà el sopar i també un seguit d'espectacles que amenitzaran la nit amb tota mena de sorpreses. Durant la jornada, també es sortejaran productes de tot tipus gràcies a les aportacions d'un centenar d'empreses del municipi. Després del sopar, arribarà un dels moments més esperats, l'elecció del pastor o pastora del 2023.

La festa continuarà amb el grup de versions Atzavara i els Dj's Royg i Dj Astèrix. El sopar té un preu de 40 euros i l'accés a la festa es podrà fer a partir de la 1 de la matinada per 10 euros, una entrada que inclourà consumició.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: