Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Patrycia Centeno oferirà al Morell una xerrada sobre lideratge femení

La periodista i experta en llenguatge no verbal serà al Teatre Auditori, aquest dimecres 23 de novembre, a les 19h, amb entrada lliure

La periodista i experta en llenguatge no verbal Patrycia Centeno visitarà el Morell, aquest dimecres 23 de novembre La periodista i experta en llenguatge no verbal Patrycia Centeno visitarà el Morell, aquest dimecres 23 de novembre CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Novembre 2022 20:20

La periodista i experta en llenguatge no verbal com a eina de comunicació política i corporativa Patrycia Centeno visitarà el Morell, aquest dimecres 23 de novembre. Ho farà en el marc de les activitats que, periòdicament, organitza la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament del municipi.

La cita serà al Teatre Auditori, a les 19 hores i amb entrada lliure, amb una xerrada titulada 'Lideratge femení: un canvi de postura', que posarà el focus en la importància de la comunicació no verbal en el lideratge femení.

Centeno, molt coneguda a les xarxes socials amb l’usuari @PoliticayModa, ha treballat com a periodista especialitzada en moda, ha escrit també diversos llibres i se la pot veure, llegir o escoltar sovint als mitjans de comunicació analitzant l’actualitat política.

“El dia a dia de les dones és ple de detalls als quals, molts cops, no donem la importància que mereixen”, apunta la regidora de l’àrea, Rosa Sánchez, “per això ens sembla molt interessant la visió que aportarà Patrycia Centeno sobre empoderament, feminisme i tot allò que hi té relació”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: