Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla celebra el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència Contra les Dones

El consistori ha presentat els actes amb motiu del 25N que constaran d’una representació teatral a escoles i la lectura del manifest

La plaça del Pou,d'Altafulla serà l'escenari, el 25 de novembre, de la lectura del manifest que culminarà amb una representació teatral La plaça del Pou,d'Altafulla serà l'escenari, el 25 de novembre, de la lectura del manifest que culminarà amb una representació teatral ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Novembre 2022 12:18

L’Ajuntament d’Altafulla ha presentat els actes que celebrarà amb motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, que es commemora el 25 de novembre. Els esdeveniments programats s’iniciaran el 23 de novembre i culminaran el mateix dia 25.

Durant els dies 23, 24 i 25 de novembre la companyia teatral local + A PROP representarà a diversos centres educatius d'Altafulla l’obra 'Ningú val més que nosaltres'. Les funcions tindran lloc a l’Escola El Roquissar, l'Institut d’Altafulla i l'Escola La Portalada.

El 25N, a les 18 h i des de la plaça del Pou, es farà la lectura de manifest que culminarà amb una nova representació teatral de l’obra 'Ningú val més que nosaltres' de la companyia d’Altafulla + A PROP.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: