Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona activa el Pla d’Actuació Municipal en fase d’alerta pel risc de fortes ventades

Els bombers atenen una trentena d’avisos al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre pel fort vent

Els bombers retiren un arbre a l'avinguda Marca Hispànica de Calafell Els bombers retiren un arbre a l'avinguda Marca Hispànica de Calafell BOMBERS
Societat ACN
Dimarts, 22 Novembre 2022 10:55

L'Ajuntament han activat aquest dimarts el Pla d’Actuació Municipal (PAM) en fase d’alerta pel risc de fortes ventades. El consistori ha recomanat a la població seguir els consells de prevenció, com no deixar testos o altres objectes no estàtics a les façanes o terrasses, així com anar amb compte amb els objectes susceptibles de caure a la via pública. També s'han tancat els parcs i jardins de forma preventiva. Segons han alertat, la força del vent pot fer caure les branques o els arbres. Des de les vuit del vespre d’aquest dilluns, els Bombers de la Generalitat han rebut una trentena d’avisos a la demarcació de Tarragona: 26 al Camp de Tarragona i 7 a les Terres de l’Ebre.

La majoria de les incidències han estat provocades per la caiguda de les branques dels arbres o del mobiliari urbà. Per la seva banda, el Servei Català de Trànsit informa que continua tallat un carril a l’AP-7 a l’Hospitalet de l’Infant direcció Tarragona, després que un camió bolqués a conseqüència de les ventades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: