Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 'Zambombá Flamenca Solidària' recollirà aliments per a famílies necessitades del Vendrell

L'esdeveniment, que tindrà lloc el dissabte 3 de desembre a l'AC Extremadura, destinarà els aliments a l'Associació Infància Robada del Vendrell

L'empresària Gracia Cerrato amb Juanka Fuentes i Isabel Gómez de l'AC Extremadura El Vendrell, mostrant el cartell de la Zambombá L'empresària Gracia Cerrato amb Juanka Fuentes i Isabel Gómez de l'AC Extremadura El Vendrell, mostrant el cartell de la Zambombá CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Novembre 2022 13:31

L'Asociación Cultural Extremadura El Vendrell acollirà el proper dissabte 3 de desembre, a partir de les 18:00 h, la 'Zambombá Flamenca Solidària'. L'esdeveniment benèfic, organitzat per l'AC Extremadura i l'Estudi de Dansa i Arts Escèniques L'Aulatres gràcies al suport de Cerrato Immobiliària, recollirà aliments que seran donats a l'Associació Infància Robada del Vendrell, que els destinarà a famílies necessitades de la ciutat. L'entrada serà lliure amb l'aportació d'aliments.

La festa solidària s'iniciarà amb un espectacle a càrrec d'Elisabet Platero y Isabel Gómez, que representaran una escena on apareix una dona al voltant d'una taula rodona amb foc i els néts. La Zambombá comptarà amb la participació del Coro Jara Retama, els Cuadros de baile de L'Aulatres i el Grupo Albaicin, que cantaran nadales i escenificaran els costums d'Andalusia, com és la Zambombá. També hi col·laborarà el guitarrista Ángel Barrera.

Des del primer moment el president de l'AC Extremadura El Vendrell, Juanka Fuentes Donaire, impulsor junt amb el grup de voluntariat de la dinamització de l'entitat, va acollir positivament la festa. A més, aquesta entitat és l'encarregada d'organitzar la recollida solidària d'aliments: “Després de conèixer de primera mà, conjuntament amb la Gracia Cerrato, la gran tasca que fan les monges de les Carmelites amb les famílies vulnerables, no vam dubtar gens que havíem de col·laborar-hi”, explica en Juanka.

Des de l'organització es convida a la gent “a gaudir de la Zambombá del folklore de la terra andalusa i a participar d'aquesta festa solidària”.

L'Associació Infància Robada del Vendrell

Aquest any es recolliran aliments per l'Associació Infància Robada El Vendrell, una entitat vinculada amb les Germanes Carmelites Missioneres Teresianes, que es va crear a finals del 2020 per donar continuïtat a l'obra que realitza l'entitat nascuda fa més de 30 anys a l'Argentina i que té presència a nivell mundial.

Actualment l'associació dona cobertura a 240 famílies i gestiona i dinamitza el Centre d'acollida Maria i Josep, situat a la plaça Pep Jai del Vendrell, que es va inaugurar el 2021. En aquest espai es realitzen projectes i activitats diverses de suport a persones i famílies vulnerables: projecte de cangurs, reforç escolar, trobades juvenils, tallers de motivació, trobada de pares i mares o el projecte laboral per a persones vulnerables, entre altres. El personal del centre treballa directament i voluntàriament amb professionals com metges, psicòlegs, assistents socials, advocats, així com persones amb molta experiència amb víctimes del tràfic de persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: