Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Homenatgen els treballadors de Vandellòs I que el 1989 van evitar un accident nuclear

S'ha descobert una placa de reconeixement a la plaça de l'Hospitalet de l'Infant propera al Poblat d'Hifrensa on hi viuen treballadors que van intervenir a l'accident

S'ha descobert una placa de reconeixement a la plaça de l'Hospitalet de l'Infant propera al Poblat d'Hifrensa, on encara viuen molts dels treballadors que van intervenir el dia de l'incident S'ha descobert una placa de reconeixement a la plaça de l'Hospitalet de l'Infant propera al Poblat d'Hifrensa, on encara viuen molts dels treballadors que van intervenir el dia de l'incident CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Novembre 2022 20:13

El gimnàs d'Hifrensa de l'Hospitalet de l'Infant ha acollit aquest dissabte 19 de novembre un emotiu acte d'homenatge als treballadors de Vandellòs I que a l'incendi ocorreugut a la central nuclear, el 19 d'octubre de 1989, van evitar un gran accident nuclear.

Tant l'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia, com el veí Brauli Conejo, ex tècnic de la nuclear que ha coordinat aquest homenatge, i Julio Pérez i Agustina Sterlin, representants de l'Asociación de de Técnicos en Seguridad Nuclear y Protección Radiológica (ASTECSN), que ha organitzat aquest acte amb la col·laboració de l'Ajuntament i del Grup de Dones Blanca d'Anjou, han destacat "la valentia, la generositat, l'alt grau de responsabilitat i la professionalitat" d'aquests empleats de la central, que van actuar d'una "manera heroica". També han expressat l'agraiment i l'admiració cap a totes aquelles persones que van evitar la castàtrofe i han recordat aquelles que ja no hi són.

homenatge treballadors Vandellòs I

Acte d'homenatge celebrat al gimnàst d'Hifrensa, a l'Hospitalet de l'Infant

En acabar els parlaments, s'ha descobert una placa de reconeixement a la plaça de l'Hospitalet de l'Infant propera al Poblat d'Hifrensa, on encara viuen molts dels treballadors de la central nuclear de Vandellòs I que van intervenir el dia de l'incident.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: