Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les associacions de dones del Tarragonès es reuneixen aquest dijous a Vila-seca

El Celler de Vila-seca acollirà la trobada, coincidint amb la celebració del 25è aniversari de l'Associació de Dones de la Pineda

El Celler de Vila-seca la XXIII Trobada de Dones del Tarragonès El Celler de Vila-seca la XXIII Trobada de Dones del Tarragonès ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Novembre 2022 20:10

Aquest dijous, 17 de novembre, Vila-seca serà la seu de la XXIII Trobada de Dones del Tarragonès, que tindrà lloc al Celler de Vila-seca, i la celebració del 25è aniversari de l’Associació de Dones de la Pineda.

L’acte de benvinguda anirà a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, juntament amb la regidora de Polítiques d’Igualtat, Anabel Margalef, i està previst l’assistència de dones dels municipis d’Altafulla, Torredembarra, Constantí, Salou, Tarragona, la Riera de Gaià, Els Pallaresos, la Canonja, la Pobla de Mafumet i Vila-seca.

A continuació, es farà una visita guiada al Celler i al Castell de Vila-seca, dinaran a la Pineda al voltant de les 14 h i, finalment, assistiran a una actuació musical a l’Auditori Josep Carreras.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: