Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Guàrdia Urbana de Reus denuncia 65 persones en la campanya contra l'incivisme en l'oci nocturn

Molèsties per sorolls, orinar al carrer i consumir alcohol a la via pública han estat les principals infraccions d'aquest cap de setmana

Agents de la Guàrdia Urbana de Reus durant el dispositiu especial fet aquest cap de setmana Agents de la Guàrdia Urbana de Reus durant el dispositiu especial fet aquest cap de setmana AJUNTAMENT DE REUS
Societat ACN
Dilluns, 14 Novembre 2022 19:52

La Guàrdia Urbana ha aixecat 65 actes entre les nits de divendres i dissabte passat en la campanya de control de l'incivisme a les zones d'oci de la ciutat, especialment al voltant del passeig Mata. Entre les principals infraccions comeses aquest cap de setmana destaquen orinar a la via pública (30 actes), alteració de l'ordre (10), sorolls a la via pública (13) i consum drogues i alcohol al carrer (2 i 3, respectivament).

El dispositiu policial va preveure el reforç del servei de nit, amb més patrulles tant uniformades com de paisà, que han fet tasques de prevenció i denúncia d'infraccions. La Comissaria Mòbil de Proximitat ha fet per primera vegada horari nocturn i s'ha estrenat també com a Punt Violeta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: