Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Canonja viu un cap de setmana intens a la Riera de la Boella

Una trentena de persones van participar en una plantada d'arbres i prop de 200 van visitar el Jaciment Arqueològic del Barranc de la Boella 

Foto de grup dels participants en la plantada d'arbres a la Riera del Barranc de la Boella Foto de grup dels participants en la plantada d'arbres a la Riera del Barranc de la Boella AJUNTAMENT DE LA CANONJA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Novembre 2022 17:40

Aquest passat diumenge, l’Ajuntament de la Canonja va organitzar dues activitats a l’entorn de la Riera de la Boella. Una va ser la plantada d’arbres que enguany celebrava la sisena edició i en la que hi van participar una trentena de persones. Les accions que dur a terme la regidoria de Medi Ambient en aquesta zona son periòdiques i fins ara ja s’ha replantat més d’un kilòmetre de riera i més de 600 arbres. En aquesta ocasió es van plantar 40 lledoners i 40 freixes. Després es va oferir un esmorzar saludable, gràcies a la col·laboració de l’entitat canongina “La Canonja 3 Poble, Paisatge i Sostenibilitat”.

En acabar la plantada, molts dels participants es van dirigir al Jaciment Arqueològic del Barranc de la Boella per visitar l’excavació i veure les últimes troballes. Arqueòlegs i investigadors de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) van conduir la jornada de portes obertes al jaciment i van explicar les successives descobertes de les excavacions que fa 16 anys s’hi duen a terme. Prop de 200 persones van poder descobrir la riquesa de la zona de La Boella que podien conviure el lleó, el jaguar i el dents de sabre, fet que no es dona a Atapuerca ni en altres llocs. L’explicació és la riquesa de fauna existent, derivada de l’abundor d’aigua.

visita Barranc Jaciment de la Boella V

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: