Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus inaugura la placa del parc infantil en memòria de Carles Macaya Prats

Macaya va ser l'impulsor del Patronat Foc Nou i dels Retaules Vivents de Nadal

Aquest dissabte al migdia ha tingut lloc al barri Montserrat la inauguració de la placa viària i la placa commemorativa del parc infantil Carles Macaya Prats Aquest dissabte al migdia ha tingut lloc al barri Montserrat la inauguració de la placa viària i la placa commemorativa del parc infantil Carles Macaya Prats REUS.CAT
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Novembre 2022 18:54

Aquest dissabte al migdia ha tingut lloc al barri Montserrat la inauguració de la placa viària i la placa commemorativa del parc infantil Carles Macaya Prats. L’acte ha estat presidit per l’alcalde, Carles Pellicer, i ha comptat amb la presència de la vicealcaldessa, altres regidors i regidores, familiars de Carles Macaya i representants veïnals del barri Montserrat.

La iniciativa s’emmarca en la voluntat del govern de Reus de reconèixer la tasca i les aportacions dels reusencs i reusenques a la vida col·lectiva i de traslladar el seu exemple a les noves generacions. En aquest cas, es tracta de l’homenatge i reconeixement a la tasca de Carles Macaya Prats amb la inauguració de les plaques d’aquest espai infantil que duu el seu nom.

Macaya, reusenc de referència en diferents àmbits, va rebre la Menció Honorífica Municipal el 2011 a títol pòstum en reconeixement a la seva tasca altruista de servei als altres i per la seva feina com a impulsor del Patronat Foc Nou i els Retaules Vivents de Nadal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: