Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El festival de jocs de Tarragona arriba aquest cap de setmana

L’IMET col·labora amb aquesta proposta que vol reivindicar el joc com a oportunitat educativa, forma de trobada i enriquiment per a tots els públics

Imatge d'arxiu d'un grup de joves jugant al joc "El Seguici, joc de cartes de la Festa Major de Tarraogna" Imatge d'arxiu d'un grup de joves jugant al joc "El Seguici, joc de cartes de la Festa Major de Tarraogna" CLUB DIÓGENES / ARXIU
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 11 Novembre 2022 13:20

Aquest cap de setmana, la seu de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) i el Parc de la Ciutat acolliran el TGN Juga, el festival de jocs de Tarragona que organitza l’associació Si vis pacem, para ludum amb l'objectiu de reivindicar el joc de taula com a oportunitat educativa, forma de trobada i enriquiment. Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de l'IMET, se celebrarà els dies 12 i 13 de novembre de 10 a 14 h i dissabte 12 també de 16 a 20.30 h.

Oferint el ventall més ampli possible de formes de jugar a tots els públics, aquesta mostra de jocs de taula estarà dinamitzada per les associacions i comptarà amb una zona de joc lliure amb La Guingueta i ABACUS. També hi haurà aportacions de les editorials i de l’Institut d'Antoni de Martí i Franquès, així com demostracions de novetats, jocs de rol i jocs al carrer, entre altres.

A més de l’Ajuntament de Tarragona, aquest festival compta amb la col·laboració d’ABACUS, el Club Diógenes Tarragona, l’Associació de Jugadors de Rol i Estratègia de Tarragona, Rol en Família, Tabletop Games Tarraco, la cooperativa GamLab, Tranjis Games, GDM Games, Falomir Juegos, Mercurio Juegos, Maldito Games, Maconsa i BlauMAT.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: