Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Creu Roja de Reus homenatja a l’expresident Josep Segura

L’organització humanitària ha lliurat a Segura la medalla de plata de Creu Roja de manera pòstuma, que ha estat recollida per la família

Imatge de l'acte d'homenatge a Josep Segura Imatge de l'acte d'homenatge a Josep Segura CREU ROJA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Novembre 2022 10:06

La Creu Roja de Reus ha celebrat aquest divendres un acte en record i homenatge a Josep Segura Recasens, qui va ser president local de l’entitat entre els anys 2007 i 2022. En presència de la família, companys i amics l’organització ha volgut reconèixer la tasca de Segura a favor de la institució, de la qual va estar al capdavant gairebé 15 anys.

L’acte, celebrat al Centre de Lectura de Reus, va comptar amb la participació de la presidenta de la Diputació de Tarragona i vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó; el president de Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet; el president provincial de Creu Roja a Tarragona, el Ramon Grau; la vicepresidenta de l'Assemblea Local de Creu Roja a Reus, Mònica Garcia; i Lluís-Miquel Pérez i Segura, en representació de la família.

Els intervinents van destacar la dedicació i esforç que Segura va brindar a la Creu Roja, tant a nivell local com supramunicipal, així com també el seu tarannà conciliador i la seva implicació en el teixit associatiu de la ciutat.

Per concloure l’homenatge, el president de Creu Roja Catalunya, Josep Quitet, va fer entrega de la medalla de plata de Creu Roja a la família de Segura, atorgada a l’expresident de manera pòstuma pel seu treball a favor de l’entitat i de les persones més vulnerables.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: