Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El nou centre social del Roser de Reus ja ha obert i dilluns vinent estarà a ple rendiment

L'equipament pot allotjar setze persones i també oferirà servei de bugaderia i dutxa durant el dia

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, visitant les noves habitacions d'allotjament social del Centre El Roser L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, visitant les noves habitacions d'allotjament social del Centre El Roser AJUNTAMENT DE REUS
Societat ACN
Dijous, 03 Novembre 2022 19:04

El nou centre social del Roser de Reus va entrar en funcionament aquest dimecres i estarà a ple rendiment el pròxim dilluns, quan ja atendrà els usuaris. Estarà gestionat per l'empresa cooperativa de treball associat, d'iniciativa social i sense ànim de lucre Suara Serveis i té capacitat per a setze persones –majors d'edat-. A més d'allotjament i menjador, durant el dia s'oferirà servei de bugaderia o de dutxa per a altres persones que ho necessitin. El centre atendrà allotjaments temporals d'urgència i residència temporal de persones en situació d'exclusió social. El Roser és un nou recurs als dels serveis privats que ja existeixen a la ciutat, com habitacions d'hostals o d'alguna entitat social.

El menjador social del centre El Roser és l'únic de Reus. Va començar a funcionar al gener amb unes noves instal·lacions de cuina i més personal. Elaboren 240 àpats al dia. Paral·lelament, es va obrir el Rebost social, que permet triar de les prestatgeries i la nevera aliments frescos i envasats, d'acord amb un sistema establert per serveis socials.

Finalment, El Roser té una cafeteria, que funciona des del mes de maig, un espai obert als usuaris i a tota la ciutadania, sobretot a l'alumnat i el professorat de l'Institut Gabriel Ferrater i Soler, situat al costat del centre, i al veïnat de la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: