Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

800 persones es confinen als pavellons de Bonavista, Riu Clar, Campclar i el Palau d'Esport a Tarragona

Una quinzena de voluntaris i tècnics de Protecció Civil han informat la població durant el simulacre a la ciutat

Nombroses persones s'han confinat als pavellons de Bonavista, Riu Clar, Campclar i al Palau d'Esports a Tarragona Nombroses persones s'han confinat als pavellons de Bonavista, Riu Clar, Campclar i al Palau d'Esports a Tarragona TJERK VAN DER MEULEN
Societat ACN
Dimecres, 02 Novembre 2022 21:38

Tarragona ha estat una de les ciutats on s'ha dut a terme el simulacre per risc químic, sobretot als barris de Ponent on hi hauria més afectació en la "suposada fuita de clor" que s'ha simulat aquest dimecres. Els equipaments de l'Anella Esportiva han confinat unes 800 persones. Són el Palau d'Esports de Catalunya i els pavellons de Riuclar, Bonavista i Campclar. També s'han confinat més de 80 persones al Centre Cívic de Torreforta, entre usuaris i treballadors. Una desena de persones transitaven pel carrer quan han sonat les sirenes i han entrat. També s'ha convidat a entrar les persones del carrer, al Centre Cívic de Bonavista on s'han confinat 23 persones i s'han abaixat persianes i s'han tancat portes.

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha agraït a la ciutadania que hagi fet possible que el simulacre "hagi estat un èxit", "amb exigència i implicació", i ha agraït que l'exercici hagi permès "saber molt més i millor com actuar" així com "transmetre a la ciutadania què fer en cas d'emergència".

Una quinzena d'observadors i voluntaris de Protecció Civil s'han situat en diferents punts estratègics per informar i assessorar la població que no es confinava quan han sonat les sirenes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: