Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Saül Garreta, nou president de l'Autoritat Portuària de Tarragona

Garreta, nomenat avui pel Govern, agafa el relleu de Josep Maria Cruset

Saül Garreta en un acte a Vallmoll, en una imatge d'arxiu Saül Garreta en un acte a Vallmoll, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dimecres, 02 Novembre 2022 14:48

El Govern ha nomenat Saül Garreta com a nou president de l'Autoritat Portuària de Tarragona. Garreta agafa el relleu de Josep Maria Cruset, que ha estat rellevat després de la sortida de JxCat del Govern de la Generalitat. Garreta, nascut a Tarragona el 1972, és llicenciat en Arquitectura en l'especialitat d'edificació a la Universitat Politècnica de València (2000). Va treballar com a arquitecte comarcal al Consell Comarcal de l'Alt Camp, com a gerent de la promotora Grupo F20 i com a arquitecte municipal en diferents municipis com Aiguamúrcia, Vila-rodona (Alt Camp), el Catllar i els Pallaresos (Tarragonès). També ha estat administrador de diferents empreses relacionades amb el món immobiliari, turístic i de l'economia social.

A la vegada, ha estat a la junta del Col·legi d'Arquitectes després de ser un dels impulsors de l'agrupació Espai Obert – Arquitectes pel Territori. Alhora, és gerent de Garreta Arquitectes S.L., president de la cooperativa Reviure Solanell, soci fundadoor de la cooperativa La Fàbrica de Transició i ha realitzat el projecte 'Repoblem Rocafort de Queralt'. Recentment, i en col·laboració amb la cooperativa Femmes, ha treballat en projectes estratègics per a l'impuls de comunitats energètiques a l'Urgell i el pla estratègic d'habitatge de la Noguera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: