Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La reusenca Anna Carazo Anglada, finalista del II Concurs de Cartells Ars Collecta de Codorniu

Codorniu, 125 anys després de la seva icònica primera edició del 1898, ha convocat el segon concurs de cartells de la seva història

La reusenca Anna Carazo Anglada ha estat una de les quatre finalistes del Concurs de Cartells Ars Collecta convocat per les caves Codorniu La reusenca Anna Carazo Anglada ha estat una de les quatre finalistes del Concurs de Cartells Ars Collecta convocat per les caves Codorniu CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 29 Octubre 2022 12:12

La reusenca Anna Carazo Anglada ha estat una de les quatre finalistes del Concurs de Cartells Ars Collecta convocat per les caves Codorniu. Cent vint-i-cinc anys després de la seva icònica primera edició, Codorniu va convocar el segon concurs de cartells de la seva història. El primer, que es va dur a terme el 1898 i hi van participar artistes com Ramon Casas, Miquel Utrillo o Santiago Russinyol, va tenir una transcendència històrica i forma part del llegat cultural del país.

Enguany el concurs ha comptat amb un jurat format per noms nacionals i internacionals de referència en l'art i el disseny i s'han presentat més de 300 obres d'arreu del món.

Aquest divendres 28 d'octubre, s'ha fet la presentació a les caves Codorniu dels finalistes i el lliurament de premis. En l'acte s'han pogut veure exposades les obres premiades compartint l'espai amb els cartells originals de 1898.

El jurat va destacar la classe i l'elegància de l'obra d'Anna Carazo, una combinació d'il·lustració que connecta la tradició amb l'avantguarda.

Codorniu Conexiones Anna Carazo

L'Anna va estudiar el Batxillerat de les Arts plàstiques a l'Institut Gabriel Ferrater de Reus i, posteriormen,t Disseny gràfic a l'escola Elisava de Barcelona. Actualment, treballa a Barcelona i ha participat i aconseguit diferents distincions en altres concursos i premis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: