Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP reclama al Govern que aturi el projecte de Hard Rock: "Atempta contra el medi ambient i la salut pública"

Els anticapitalistes esgrimeixen l'informe contrari d'Acció Climàtica i demanen "un gir" a la Generalitat

La diputada de la CUP, Laia Estrada, en roda de premsa al Parlament La diputada de la CUP, Laia Estrada, en roda de premsa al Parlament SARA ESCALERA / ACN
Societat ACN
Dimarts, 25 Octubre 2022 19:58

La diputada de la CUP-NCG Laia Estrada ha reclamat al Govern que "aturi" el projecte de Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou encapçalat per Hard Rock perquè "atempta clarament contra el medi ambient i contra la salut pública". Després que es conegués que el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural l'ha aturat perquè no compleix criteris ambientals, Estrada ha exigit a la Generalitat que el "retiri" tant pels criteris ecològics com perquè "promou la ludopatia". "Aquest model econòmic en el qual es fonamenta és absolutament caduc i obsolet", ha criticat, i ha demanat al Govern que expliqui "si vol seguir alimentant macroprojectes" o bé "pensa fer un gir per posar-se al costat de la gent treballadora".

La portaveu anticapitalista ha criticat que aquest mateix dimarts la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, hagi afirmat "d'una manera molt categòrica" que el projecte de Hard Rock tirarà endavant i l'hagi defensat com també ha fet el conseller de Territori, Juli Fernández. Estrada ha assenyalat que un complex d'aquestes característiques es basa en "l'especulació i trinxar el territori" i que necessitarà aigua del Siurana i de l'Ebre "i l'energia que es produeix al sud de les comarques del Camp". Alhora, ha deplorat l'"obstinació" dels successius governs amb aquest projecte que només busca, ha dit, "salvar els mobles a La Caixa, propietària dels terrenys on s'hauria d'ubicar el CRT.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: