Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern nomena Àngel Xifré nou delegat territorial al Camp de Tarragona

És alcalde d'Almoster des del 2004 i ha estat director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona entre els anys 2016 i 2021

Àngel Xifré ha estat nomenat nou delegat del Govern a Tarragona Àngel Xifré ha estat nomenat nou delegat del Govern a Tarragona ARXIU / ERC
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 25 Octubre 2022 15:04

El Govern ha aprovat aquest dimarts el nomenament de Josep Castells, Montserrat Barniol i Àngel Xifré com als nous delegats territorials de l'Alt Pirineu i Aran, Catalunya Central i Tarragona, respectivament. Xifré és alcalde d'Almoster des del 2004 i ha estat director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona entre els anys 2016 i 2021.

El nou delegat al Camp de Tarragona ha afirmat que ara comença una "nova etapa" que té dos anys per davant. I ha destacat alguns dels projectes que s'han de desenvolupar com el TramCamp, la Ciutat Judicial i l'Hospital Joan XXIII. "Podem treballar intensament els conflictes a nivell de territori i els projectes per dur-los a terme", ha afegit.

Àngel Xifré, nascut a Reus (Baix Camp), el 1961, és llicenciat en Ciències Matemàtiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Té un postgrau en Especialista Universitari en Participació Ciutadana i Comunicació per la Universitat Rovira i Virgili i un postgrau en Formació en Estudis sobre Immigració per la Universitat de Lleida.

És catedràtic de Matemàtiques del Departament d’Educació. Ha ocupat els càrrecs de director de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà entre els anys 1988 i 1991 i director de l’Institut Gabriel Ferrater de Reus entre els anys 1994 i 2001.

Ha exercit de director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona entre els anys 2016 i 2021. Des del 2021 fins a l’actualitat ocupava el càrrec de director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: