Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Badaoui demana que se segueixi fent "pressió política i social" per aturar la seva expulsió de l'Estat

En una entrevista al '3/24' l'activista reusenc explica que dijous presentarà un recurs al seu internament al CIE

Mohamed Said Badaoui , en una imatge d'arxiu Mohamed Said Badaoui , en una imatge d'arxiu ARXIU / ACN
Societat ACN
Dimarts, 25 Octubre 2022 12:48

Mohamed Said Badaoui ha demanat que se segueixi fent "pressió política i social" per aturar la seva expulsió de l'Estat. En una entrevista telefònica al programa 'Més 324' del canal '3/24' des del Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de Barcelona en el qual es troba tancat des divendres, l'activista reusenc ha apuntat que dijous presentarà un recurs contra el seu internament al jutjat de guàrdia de Reus. Badaoui ha comentat que es troba "privat de llibertat però no de comunicació" i que té un telèfon mòbil per poder rebre i fer trucades però sense accés a internet ni càmera. El procés d'expulsió de Badaoui segueix obert, si bé la setmana passada es va aturar quan estava a punt de fer-se efectiu.

"És una situació molt injusta, per mi i per la meva família", ha assenyalat en l'entrevista. Per l'activista, les acusacions de la Policia Nacional són "falsedats" de les quals "no han aportat proves". "Els surt gratuït mentir i calumniar sobre la meva persona", ha indicat.

En la seva opinió, tot el procediment va començar arran de la petició de nacionalitat espanyola. "Ha molestat molt el meu activisme i la denúncia que he fet durant molts anys de la vulneració de drets per part de l'administració que patim la comunitat musulmana. Això sembla que ha molestat un sector de l'Estat i per això van a per mi", ha declarat al '3/24'.

Alhora, ha valorat l'actuació policial de la setmana passada, quan va ser detingut a Reus i traslladat a l'Audiència Nacional. "A Madrid se'm va negar trucar l'advocat. Estava tot organitzat per l'expulsió", que finalment no es va produir, "diuen que per un problema informàtic", ha manifestat l'activista.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: