Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell dedica el carrer del Nord a Prada de Conflent

Dins dels actes de 49è aniversari de la mort de Pau Casals, es va descobrir la placa dedicada a la població on es va exiliar el Mestre i on es manté el festival

Descoberta de la dedicació del c/ Nord del Vendrell a Prada de Conflent, la població de la Catalunya Nord (França) on es va exiliar el Mestre Pau Casals Descoberta de la dedicació del c/ Nord del Vendrell a Prada de Conflent, la població de la Catalunya Nord (França) on es va exiliar el Mestre Pau Casals AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Octubre 2022 21:15

El passat dissabte 22 d’octubre, dins dels actes de 49è aniversari de la mort de Pau Casals, es va fer l’acte de descoberta de la dedicació del c/ Nord del Vendrell a Prada de Conflent, la població de la Catalunya Nord (França) on es va exiliar el Mestre i on es manté viu el festival que porta el seu nom i que ell mateix va fundar l’any 1950. L'acte va comptar amb la presència dels alcaldes del Vendrell, Kenneth Martínez, i de Prada, Yves Delcor.

acte 49è aniversari mort Pau Casals

El Vendrell va celebrar els actes del 49è aniversari de la mort de Pau Casals

Abans de l’acte, a l’Ajuntament del Vendrell va tenir lloc una recepció a l’alcalde de Prada de Conflent, que va signar el Llibre d’Honor, i es va fer una visita al Museu Apel·les Fenosa, al Museu Deu; a la Casa museu d’Àngel Guimerà i a la Casa nadiua de Pau Casals.

alcaldes del Vendrell i Prada

Els alcaldes del Vendrell i de Prada, al saló de plens

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: