Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Agència de Residus de Catalunya accepta a tràmit la denúncia sobre la construcció del pàrquing de la Hispània de Reus

GEPEC demana que l’Ajuntament faci públic l’informe ambiental de les obres i que reconsideri la necessitat del projecte

Imatge d'arxiu de l'actual zona blava a l'àrea de l'antiga Hispània de Reus Imatge d'arxiu de l'actual zona blava a l'àrea de l'antiga Hispània de Reus ARXIU / ACN
Societat ACN
Dijous, 20 Octubre 2022 17:10

L’Agència de Residus de Catalunya ha acceptat a tràmit la denúncia sobre la construcció del pàrquing de la Hispània de Reus. La formació local de la CUP va interposar-la ara fa una setmana, després de conèixer la contaminació dels terrenys i l’existència d’informes desfavorables sobre el projecte. Recentment, el partit ha presentat una instància dirigida a secretaria i intervenció de l’Ajuntament.

Per la seva part, l’entitat ecologista GEPEC-EdC ha instat al consistori reusenc a fer públic l’informe ambiental de les obres i a reconsiderar la necessitat del projecte. L’agrupació també exigeix un control de qualitat de l’aigua de la mina subterrània per comprovar que és apta per al consum humà.

Segons la CUP de Reus, l’informe elaborat per un advocat mediambientalista i presentat a secretaria i intervenció de l’Ajuntament recomana no construir el pàrquing en aquella zona i assenyala que els propietaris estan obligats a descontaminar-la. Davant d'aquesta situació, els anticapitalistes proposen substituir la construcció d’un aparcament per la construcció d’una zona verda arbrada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: