Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Guàrdia Urbana de Tarragona fa més de 4.000 actuacions durant la temporada de platges

La majoria corresponent a accions de civisme i convivència entre banyistes i medi natural

La Unitat de Vigilància de Platges del cos ha concentrat la seva activitat en accions de civisme i convivència entre banyistes i medi natural La Unitat de Vigilància de Platges del cos ha concentrat la seva activitat en accions de civisme i convivència entre banyistes i medi natural AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Societat ACN
Dilluns, 17 Octubre 2022 14:33

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha fet 4.027 actuacions durant la temporada de platges d'enguany. La Unitat de Vigilància de Platges del cos ha concentrat la seva activitat en accions de civisme i convivència entre banyistes i medi natural. Així, han fet 792 rondes de patrullatge a peu, més d'un miler d'accions en col·laboració amb els serveis de mobilitat -estacionaments de vehicles o regulació del trànsit- o 515 actuacions amb la Creu Roja. També han dut a terme 275 actes d'auxili ciutadà o 281 relacionats amb acampades il·legals.

Per altra banda han certificat 144 infraccions d'ordenances municipals i han practicat 255 identificacions. Els agents han tingut el suport d'altres unitats del cos com la de trànsit, medi ambient o la de drons.

El dispositiu va funcionar del 15 de juny al 15 de setembre a set platges. Aquest estiu també es va estrenar un nou servei de megafonia, que feia un mínim de tres avisos diaris als usuaris.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: