Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus descobreix el bust en homenatge a Lluís Companys

El monument commemoratiu de l'aniversari de l'afusellament del president de la Generalitat s'ha instal·lat en una zona enjardinada de la plaça de la Llibertat

El monument commemoratiu de l'aniversari de l'afusellament del president de la Generalitat, Lluís Companys, s'ha instal·lat en una zona enjardinada de la plaça de la Llibertat El monument commemoratiu de l'aniversari de l'afusellament del president de la Generalitat, Lluís Companys, s'ha instal·lat en una zona enjardinada de la plaça de la Llibertat AJUNTAMENT DE REUS
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 15 Octubre 2022 15:01

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, la vicealcadessa Noemí Llauradó, acompanyats d'altres membres de l'Ajuntament, han assistit aquest dissabte, 15 d'octubre, dia en que es commemora l'aniversari de l'afusellament del president de la Generalitat de Catalunya, Lluís Companys, a l'acte d'inauguració del bust en homemantge al president, instal·lat en una zona enjardinada de la plaça de la Llibertat.

El projecte del monument és una iniciativa dels Avis i Àvies per la Llibertat de Reus, finançat a partir d'una campanya de donacions, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus.

Avis i Àvies per la Llibertat bust Reus Companys

El representant dels Avis i Àvies per la Llibertat de Reus, a l'acte d'inauguració del bust en homenatge a Companys (Ajunt. de Reus)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: