Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls obre la convocatòria de subvencions a entitats juvenils i d'educació en el lleure

Les subvencions es podran sol·licitar a partir del 13 d'octubre i restaran obertes fins al 4 de novembre

Les entitats interessades poden contactar amb el servei de joventut, per telèfon, correu o presencialment a l'Espai Ca Creus (c./ Sant Pere, 2, Valls) Les entitats interessades poden contactar amb el servei de joventut, per telèfon, correu o presencialment a l'Espai Ca Creus (c./ Sant Pere, 2, Valls) ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 14 Octubre 2022 07:58

El servei municipal de joventut de l'Ajuntament de Valls, VallsJove, ha obert una nova convocatòria per a la concessió de subvencions a les entitats d'educació en el lleure i a les entitats juvenils per les activitats desenvolupades en el període comprès entre el setembre de 2021 i l'agost de 2022. Les entitats poden presentar les sol·licituds fins al proper divendres 4 de novembre de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Valls.

Les entitats trobaran tota la documentació necessària al web del servei municipal de joventut (www.vallsjove.cat) o a la seu electrònica de l'Ajuntament (seu.valls.cat). No obstant això, el servei de joventut es posa a disposició de les entitats per a resoldre tots els dubtes i acompanyar en la tramitació electrònica i la presentació de la documentació. Des de l'any passat i, resultat del treball conjunt de les entitats i VallsJove, es va ampliar la dotació de les ajudes que van passar de 500 a 750 euros per a les entitats juvenils i de 500 a 1.000 euros per a les entitats del lleure.

Amb aquestes subvencions des del servei de joventut es vol fomentar la participació de les entitats en projectes de barri i ciutat; potenciar la formació d'educadors/es en el camp del lleure; donar suport al funcionament ordinari i extraordinari de les entitats juvenils; promoure la cohesió social; assegurar una oferta diversificada d'activitats socioculturals juvenils, i donar suport a les activitats obertes de caire lúdic, cultural o festiu.

Les entitats interessades poden contactar amb el servei de joventut a través del telèfon: 977609849 / 630476151, mitjançant correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o presencialment al c/Sant Pere, 2 (primera planta), de dilluns a divendres de 10 a 14 h. i, dimarts i dimecres de 17 a 19 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: