Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell celebra els 100 anys de Josep Catà

Es tracta de l’home més gran del municipi

Josep Catà Sendrós va celebrar els 100 anys acompanyat de l'alcalde del Morell, Eloi Calbet, de familiars i amics Josep Catà Sendrós va celebrar els 100 anys acompanyat de l'alcalde del Morell, Eloi Calbet, de familiars i amics AJUNTAMENT DEL MORELL
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Octubre 2022 09:51

El passat dissabte 17 de setembre va ser dia de festa gran a can Montseny, al Morell, i és que el Padrí Montseny, com es coneix Josep Catà Sendrós, feia 100 anys. L’endemà, dia 18, l’home més gran del municipi va viure una especial i emotiva jornada en què, després de participar de la Festa en Homenatge a la Gent Gran, va festejar l’aniversari envoltat de la seva família.

Catà va rebre la visita i felicitació de l’alcalde de l’Ajuntament del Morell, Eloi Calbet, i la regidora de Benestar social i gent gran, M. Jesús Valldosera, que li van lliurar una placa commemorativa i un ram de flors, així com la medalla centenària de la Generalitat de Catalunya.

Josep Catà Sendrós va néixer a Mas Montseny el 17 de setembre de 1922, i de ben jove ja va treballar al camp ajudant els pares i llaurant amb la mula. En uns temps en què es treballava la vinya, l’olivera i l’avellaner. Tota una vida dedicada al camp i al molí d’oli que va fundar, junt amb el seu pare, el 1940, després de la guerra civil.

Sempre lligat al Morell i a la seva gent, va liderar associacions agrícoles i de caçadors, entre altres, i ha destacat per ser un gran comunicador, sempre alegre i treballador. Per a la seva família, “un exemple a seguir per la qualitat de vida i entusiasme que manté a la seva edat, amb una bona alimentació, exercici físic i una gran memòria”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: