Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es registra un nou episodi d'olors a Tarragona

Empresa i Treball obre un expedient informatiu a l’empresa AESA després de la fuita de nafta de dilluns

El telèfon d’emergències 112 ha rebut una trentena de trucades per un nou episodi d’olors a Tarragona després del que es va produir dilluns per una fuita de nafta El telèfon d’emergències 112 ha rebut una trentena de trucades per un nou episodi d’olors a Tarragona després del que es va produir dilluns per una fuita de nafta ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dimecres, 28 Setembre 2022 13:08

El telèfon d’emergències 112 ha rebut una trentena de trucades per un nou episodi d’olors a Tarragona després del que es va produir dilluns per una fuita de nafta. Protecció Civil ha notificat les molèsties a l’empresa AESA i al Departament d’Acció Climàtica. L’empresa havia informat prèviament que el dipòsit de nafta ja s’havia buidat un terç i no preveia nous episodis d’olors. El sostre ha caigut i la maniobra que s’està fent aquest dimecres es fa pel lateral, cobrint el dipòsit amb escuma. El Departament d’Empresa i Treball ha obert un expedient informatiu a l’empresa i va enviar un tècnic de seguretat industrial.

Dilluns es va produir una fuita d’uns 150 m3 de nafta que va anar a parar als canals. Dimarts es va fer un buidatge total i va començar la neteja, que està previst que acabi aquest dimecres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: