Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona i Constantí treballen per restablir la "normalitat" després d'una nit de fortes pluges i inundacions

Ricomà està preocupat per si "es repeteix la situació"

Vehicles intentant circular ahir divendres a la zona inundada de la platja de l'Arrabassada, a Tarragona Vehicles intentant circular ahir divendres a la zona inundada de la platja de l'Arrabassada, a Tarragona ARIADNA ESCODA / ACN
Societat ACN
Dissabte, 24 Setembre 2022 10:41

Els alcaldes de Tarragona i Constantí, Pau Ricomà i Òscar Sánchez, han detallat en declaracions a Catalunya Ràdio que estan centrant "tots els esforços" per restablir la "màxima normalitat" després d'una nit de fortes pluges i inundacions. Ricomà ha explicat que divendres van haver de desallotjar un habitatge de vuit pisos, que els tècnics hauran de valorar si l'edifici té danys estructurals, i que hi ha "diversos carrers aixecats". Amb tot, ha dit que estan una mica més tranquils perquè ha baixat el cabal del Francolí i perquè ara mateix la situació està "més estabilitzada". Tot i això, s'ha mostrat preocupat per si "es repeteix la situació". De fet, ha dit que encara no han decidit què faran amb els actes programats per Santa Tecla.

Per la seva banda, el batlle de Constantí ha dit que "per sort" només han patit "afectacions materials" i que esperen poder "recuperar la normalitat" aquest matí.

En el mateix sentit s'ha expressat el subdirector de Protecció Civil, Sergio Delgado, que ha fet un "bon balanç d'ahir perquè no hem de lamentar danys personals". En declaracions al programa 'El Suplement', Delgado ha assegurat que "la finestra de risc" que hi havia aquest divendres "ha finalitzat". Amb tot, ha fet una crida a no abaixar la guàrdia tot advertint que "aquests fenòmens cada vegada seran més freqüents i més intensos". "Hem d'estar preparats", ha resumit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: